Jag..

  • ar alldeles for lat och trott for att boka min flyg biljett till Brisbane.
  • kommer sakna allt galenskap som hander pa tramen nar man ska aka hem fran jobbet. Tex galna "joggare" med fagel pa axeln.
  • jobbar hela pask helgen forutom fredag och hela nasta vecka, nya butiken oppnar imorgon!
  • ska ata tacos med Johanna pa fredag (varat pask firande).
  • har an sa lange klarat mig utan socker (klockan ar 16 och sist jag at socker var 21 igar kvall!)
  • langtar till Thailand men ar ocksa lite "radd" for att aka hem.
  • ska nu ga hem till hostellet och ta hand om min tvatt!


Tack och hej!


28th

(Mamma: Det var Johanna som tatuerade sig!)

Igar var jag pa Grand Prix har i Melbourne och sag Formula 1, haftigt. Jag hade san tur sa jag fick ga gratis och tom med gratis ol :) Men vadret var inte riktigt jatte mysigt. Skulle vara 22 grader men det var mulet och blasigt sa det kandes som 15 typ! BURR (nar man inte har klader for det vadret...)
Har jobbat lite annars och bokat om min hem biljett.
Aker fran Australien den 19 April till Thailand och landar i Sverige den 5 Maj! Lite blandade kanslor over det fran dag till dag. En sak ar saker och det ar att jag kommer inte sakna nagra manniskor som ar kvar i det har landet. Vilket ar jatte trakigt men tyvarr sant, det ar valdigt mycket skitsnack har. Med det menar jag sjalvklart inte mina svenska vanner:)
Funderar pa att ta en trip till Ikea idag sa jag kommer bort fran hostellet. Det ar ju faktiskt snart Pask...
Just det, den har veckan blir lite rolig. I Sverige sa byter ni ju tid till sommartid idag(sondag) medans har i Melbourne har vi fortfarande sommartid tills nasta helg, da det blir vintertid. Vilket betyder att idag blir det 9 timmars tidsskillnad till Sverige fram tills Melbourne byter och da andras det tillbaka till 10 timmar. Valdigt forvirrande! Plus det sa har jag ingen anning om tidsskillnaden till Thailand sa Daniel ringer jag lite nar jag kanner fort, haha.

en mars dag.

Tack vad ni ar gulliga!
Mitt problem ar dock att jag langtar egentligen inte hem men jag ar sa installd pa att jag ska aka hem snart sa jag vill hellre gora det nu NU. Plus att det ar inte alls kul att lana pengar for att slosa dom pa boende och mat :/
Har iaf fatt lon!! Bara 100 dollar, som de inte verkar ha dragit nagon skatt pa...
Idag har det hant spannade saker som jag inte ska vara forst med att avsloja. Det far personen sjalv gora forst :)
Blev iaf sugen pa att lagga mina pengar pa andra saker an formula 1 som jag ska ga pa i helgen!
Solen lyser har och nu ska jag ata clementin.

thank god it's friday?

Kanske pa tiden att jag berattar vad det ar som hander har borta i Melbourne.
Jag vantar pa att fa jobba heltid och att den nya butiken ska oppna. Nasta vecka ska jag jobba tre dagar, bara 17 timmar och det ger inte mycket pengar! Jobbade bara en dag denna vecka, vilket gav mig 7 timmar. Som tur var stadade jag pa hostellet tva dagar sa jag fick tva gratis natter! (Forsta gangen jag damnsog detta ar!)
Jag lever just nu pa lanade pengar och forsoker att gora sa lite som mojligt om dagarna, eftersom allt kostar har. Pa sondag har jag satt en deadline pa mig sjalv att jag ska ha bestammt mig om jag ska satta mig pa planet till Thailand till pasken och komma hem innan slutet av april eller om jag ska stanna tills planet lyfter den 25:e april till Thailand och sen hem till den 16:e maj.
For att rora till allt lite extra mycket sa ar det inte sakert att jag far tillbaka nagra pengar pa skatten har i Australien om jag ansoker om den innan 14 april(maste tydligen har varit har i 6 manader!) Vet dock inte om det ar sa mycket pengar det ror sig om.
Sa ser mitt liv ut just nu.


nyheter

Jag kan inte flyga hem fran Bangkok innan den 16:e maj :( Vill jag flyga hem tidigare maste det bli innan slutet av april. Varfor ska alla svenskar aka till Thailand och varfor ska alla aka hem just da!!!! Jag borde fa vara forsta prio for jag har faktiskt inte varit i Sverige sen oktober forra aret. Usch och fy.

sunny

Som sagt valdigt konstigt att sa manga laser min blogg men inte skriver nagot..

Jag ar i Melbourne och har lyckats fa med mig solen hit. Jag ar jatte pank och ska jobba pa tisdag, dock bara 7 timmar. Har inte rad att vara har!

Min ullebulle.



Ullis ar dod. I katt himmlen eller vad man ska kalla det for. Hade bara tva bilder pa min kamera som togs innan jag akte och det har ar den "basta" av de.
Hon ar valdigt saknad.

sista inlagget i Cairns

Ullis ar sjuk. Jag vill inte aka hem, jag vill vara hemma nu. Imorgon lamnar jag Cairns och da far jag aven reda pa hur katten mar. Som sagt jag vill vara hemma nu.

slappa dagar

Idag har jag kopt mig ett par jeans och en cardigan! Det kommer behovas dit jag ska flyga :) Njuter till tusen av varmen och solen nu och jag unnade mig aven en cinnamon roll (nastan som en kanel bulle!) idag. Var och tog en massage igar, bara 15 dollar for 40 minuter! Men det var sadar skont..
Vaknade saklart med halsont och har kannt mig seg hela dagen men det forsvinner forhoppningsvis lika fort som det kom. Annars sa har jag varit vid lagunen som vanligt :)

semester

JAAAA, jag har semster :)
37 grader klockan tre pa eftermiddagen, inte alls illa!!
Jag har slappat, lagat lunch, pratat skit med Johanna i telefon, solat och badat vid lagunen. Nu ska jag ata gratis kvallsmat som vi far pa hostellet, det gillar min tunna planbok. Min planbok(och kanske min lever) gillar aven min gratis slappar kvall framfor tvn istallet for att dricka alkohol som alla andra. Jag ar valdigt nojd med det for nasta vecka ar det nya aventyr for mig igen och jag kanner pa mig att det kommer bli helt galet och underbart.

-

Jag letar jobb vilket inte ar sa latt, de flesta har redan anstallt folk. Finanskrisen marks aven, de har inte mycket kunder.
Jag har skaffat mig ett nytt mobil nummer sa jag kan ringa hem jatte billigt!
0404597849 ar mitt nya nummer :)
Nu ska jag checka in i mitt nya rum och ata lunch sen drar jag till lagunen och badar i det fina vadret. Maste spara lite butiker sa jag har nagot att gora imorgon!
Otroligt glad att jag har Johanna som jag kan ringa till nar jag kanner mig nere.

mitt nya "aventyr" borjar nu.

Nu har Daniel akt ivag till Hongkong och lamnat mig sjalv i denna jakla varmen! Ja, det ar otroligt varmt ute. Jag smalter nastan bort och inne ar det alldeles for kallt, suck.
Den har dagen har varit minst sagt handelserik och rorig. Daniel skulle bli hamtat klockan sju utanfor hostellet for att sen aka och hoppas fallskarm. Jag vaknar klockan sju och ser att Daniel ligger i sangen fortfarande! Stress.
Det vissar sig sen att bussen ar forsenad till halv nio (tur for Daniel) sa efter lite mer somn at vi frukost vid atta. Sen forsokte jag sova lite igen och skrev ut mitt CV och sa. Vid elva traffade jag Daniel igen (han overlevde) sa var han tvungen att fixa grejer pa internet och sen tillslut foljde jag med Daniel och inhandlade det sista och at lunch. Nar knappt halva lunchen var i magen upptackte vi att D buss till flygplatsen skulle ga om tio minuter. Sa vi fick typ springa tillbaka till hostellet och hamta D grejer. Sa ett snabbt hejda och sen var han borta.
Jag gillar inte grejen med att vara sjalv, usch.
Har iaf varit pa RSA kurs pa eftermiddagen. Det ar en kurs man behover ta om man vill fa jobb pa resturang, cafe och bar. Det ger en namligen "tillstand" att servera alkohol i Queenslands stat. Jag ar verkligen glad att det bara var jag dar for det var inte sa latt pa engelska men kvinnan som holl kursen var jatte snall och hjalpsam sa nu vet jag massor om lagar och om alkohol :) Vet ocksa att jag helst inte vill jobba i en bar.
Nu ar klockan ca sex pa kvallen har och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta pa resten av kvallen..
Imorgon ska jag byta rum pa hostellet till ett tio baddars rum for det kostar bara 18 dollar per natt. Man far gratis kvallsmat ocksa, helt perfekt!
Daniel och jag testade gymmet pa hostellet igar kvall. Litet men bra och otroligt skont att springa lite:)
Saknar er!

min plan

Nu ska jag beratta om min plan men det ar inte en plan som i "aha jag har en plan" utan mer en nod plan.
Efter att ha rest i mer an fem veckor med Daniel sa har reskassan blivit nastan tom! Vi har fatt uppleva mycket och sett helt fantastiska platser, verkligen varit vart det. Daniel aker till Hongkok imorgon och da blir jag kvar har i Cairns.
Jag ar inte jatte fortjust i Cairns som stad men omgivningarna ar helt underbara och jag har bara rad att ta flyget till Brisbane sa jag far helt enkelt gilla laget och stanna har. Jag ska forsoka hitta ett jobb sa att jag kan halla mig till min ursprungliga plan, vilket ar att aka fran Australien i slutet av April och ta Thailand i nagra veckor pa vagen hem. Jag skulle garna aka hem nu men det ar alldeles for kallt for mig och min lagenhet ar uthyrd till Juni. Sa jag far helt enkelt ta mig i kragen och forskoka hitta ett jobb och gora det basta av situationen. 
Kommer troligtvis vara jobbigt i nagra veckor nu men jag overlever nog. Tyvarr ar det ju regn sasong har ocksa.. Jaja nu vet ni laget iaf sa om jag inte uppdaterar har sa ofta sa ar det for att mina pengar racker inte till internet varje dag!

 


RSS 2.0